skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 


Garantie


Sky-Audio.nl geeft op al haar producten 2 jaar volledige merkgarantie, vanaf de datum dat het product bij u afgeleverd is.

Mocht een product dat u bij ons heeft aangeschaft defect raken, of defect aankomen bij bezorging, verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te melden, wij zorgen dan in overleg met u zo spoedig mogelijk voor reparatie door onze technische dienst of vervanging van het product!

Slechts de volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:

  • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik

  • Vocht- of waterschade 

  • Accu's

Retourzendingen


Bij Sky-Audio.nl hanteren wij een simpele retourpolicy : binnen 14 dagen niet goed = geld terug.

En dat doen we geheel geautomatiseerd. Klik hier om in ons retourformulier te komen.

U kunt dus zonder enige twijfel het product van uw keuze bestellen, mócht het product niet aan uw verwachtingen voldoen dan heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Vervolgens heeft u eveneens 14 dagen de tijd heeft om het product retour te sturen. U krijgt het volledige aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour gecrediteerd. Alleen de kosten die u maakt voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Sky-Audio.NL geretourneerd moeten worden. Dit betekend dat het product retour gestuurd moet worden zoals u het ontvangen heeft. Het product mag niet beschadigd zijn of incompleet. Het is daarom van belang dat u de originele verpakking pas weggooit als u er zeker van bent dat u het product wilt behouden. Iedere beschadiging aan het product/verpakking of het ontbreken van de originele verpakking of een deel daarvan brengen waardevermindering met zich mee die Sky-Audio.nl in rekening zal moeten brengen. 

Belangrijk : 

Wilt u iets retourneren? Klik hier om uw retourzending aan te melden. U ontvangt van ons informatie over de retourprocedure en uw persoonlijke retournummer t.b.v. een snelle en correcte afhandeling. (Zonder invullen van dit formulier met een RMA nummer kan uw zending helaas niet verwerkt worden)

Garantie = garantie. Simpel!


Wij zijn audio- en lichtfanaten in hart en nieren, dus bij ons geen onnodige rompslomp bij reparaties, garantiegevallen of retourzendingen, garantie = garantie! 

Waar veel webwinkels op het gebied van service nogal eens de nodige steken laten vallen willen wij hier met kop en schouders bovenuit steken, en u áltijd 100% transparant van dienst zijn!

We hebben dit proces geautomatiseerd. Klik hier om een reparatie aan te melden!

U ontvangt van ons informatie over de retourprocedure, de reparatie en uw persoonlijke retournummer t.b.v. een snelle en correcte afhandeling. (Zonder invullen van dit formulier met een RMA nummer kan uw zending helaas niet verwerkt worden)


Als u uw reparatie heeft aangemeld, kijken wij of het binnen de garantietermijn valt. U ontvangt hierna een uniek RMA nummer welke bij/op de retourzending geplaatst moet worden. Op die manier worden reparaties uitgevoerd op volgorde van aanmelding. Zodra hij op onze technische afdeling binnen is, hebben we maximaal 2 weken nodig om uw apparaat te repareren. Dit ligt uiteraard aan de complexiteit en de drukte. Zodra hij gerepareerd is wordt hij kosteloos teruggestuurd.