skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 Mengpanelen

Met mengpanelen mix je verschillende sounds met elkaar, zodat er een mooi geheel ontstaat. Muziek moet naadloos in elkaar overlopen en mengpanelen zijn dan ook onmisbaar voor zowel de beginnende als gevorderde dj. Mengpanelen hoeven niet duur te zijn, vooral voor de beginnende dj is er voldoende keus hierin. Toch zijn ze kwalitatief erg goed. De Skytec STM-2250 is hier een goed voorbeeld van. Een 4 kanaals mixer met geluidseffecten, dat is wat we zoeken in dit soort mengpanelen. De toonregeling per kanaal en de digitale geluidseffecten maken het allemaal nog beter. 

Mengpanelen in alle prijsklasses

De beginnende dj heeft vaak nog geen groot budget, en mengpanelen zijn al een goede investering. Maar een goedkope versterker vult dit nog eens aan. Ook hierbij geldt weer: zelfs een goedkope versterker kan kwalitatief goed zijn. Wie het dj vak nog onder de knie moet krijgen of op kleinere feesten draait kan prima weg met een goedkope versterker en de ruime keus in mengpanelen. Iedere dj is ooit op een zolderkamertje begonnen en moet de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen.

Mengpanelen als complete dj set

Wie geen keuze kan maken tussen de mixers en alle andere materialen kan er ook voor kiezen om een complete dj set te kopen. Wanneer een dj set te koop staat betekent dit dat alles in een pakket zit: mengpaneel, versterker, speakers en andere toebehoren. Ideaal voor de beginnende dj, de dj die op kleinere feesten draait, maar ook voor de gevorderde dj . Want een dj set betekent veel meer dan zomaar iets kopen: van eenvoudig tot zeer professioneel, alles is mogelijk. 

Populaire licht en geluid producten