skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 Mengpaneel


Het mengpaneel is onmisbaar voor de professionele of beginnende dj. Hiermee worden audiosignalen vanuit verschillende bronnen met elkaar gemengd totdat er een mooi eindresultaat is bereikt. De dj mixer wordt vaak in clubs en discotheken gebruikt en zorgt ervoor dat plaatjes mooi in elkaar overlopen. De radio studio mixer heeft meer uitgebreide functies. De startende dj begint vaak met de 4 kanaals mixer. Deze is ook ideaal voor kleinere feesten. Hierbij zit een MP-3 speler met USB poort en SD slot, een BT-ontvanger voor audiostreamen en een 5-Band grafische equalizer. Er zijn 8 geluidseffecten die volledig aanpasbaar zijn.

Mengpaneel voor de gevorderde dj

Een dj draait niet alleen maar muziek, tussendoor een praatje maakt het geheel compleet. Met de draadloze microfoon is dit mogelijk. De wat verder gevorderde dj kiest al snel voor de mixer met 8 kanalen, oftewel de 8-kanaals mixer. Deze is zeer geschikt voor de mobiele dj, maar ook voor verschillende audio-opstellingen. De hoge en lage frequenties zijn per kanaal instelbaar. Er is een 6.3mm Jack-ingang voor microfoon, maar ook de draadloze microfoon kan gebruikt worden. Het Uitgaand level is 2V/400 Ohm en het frequentie bereik bedraagt 20Hz – 20kHz. Een professioneel apparaat voor de ervaren dj.

Mengpaneel ook voor de starter

De startende dj kiest liever voor het alles-in-één pakket. Logisch, want het is vaak moeilijk om te ontdekken wat je precies nodig hebt. Met de dj starter set haal je alles in huis wat nodig is om het vak goed onder de knie te krijgen en de eerste feestjes te draaien. Inclusief mixer, speakers, versterker en nog veel meer. Toch al wat verder gevorderd, dan kan er overgestapt worden op een mengpaneel met Blue Tooth. Hiermee kan er gestreamd worden naar de mixer.

Populaire licht en geluid producten