skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 Geluidsinstallatie kopen 


Een geluidsinstallatie kopen doe je alleen wanneer je weet wat je wil. De geluidsinstallatie wordt in het Engels ook wel een sound installation genoemd en is specifiek bedoeld om geluid ten gehoren te brengen. Een geluidsinstallatie kopen kan bijvoorbeeld door te kiezen voor de mobiele geluidsset. De mixer is voorzien van wielen waardoor deze makkelijk verplaatsbaar is. Ideaal voor op grote terreinen, feestjes of verhuur. Ook voor presentaties is dit zeer geschikt. Met behulp van deuitschuifbare handgreep kan de geluidsset in een handomdraai elders neergezet worden. 

Geluidsinstallatie kopen of een hifi versterker 

Moet je een geluidsinstallatie of een hifi versterker kopen? Hifi staat voor High fidelity. De geluidskwaliteit vertoont een grote natuurgetrouwheid met die van het origineel, waardoor ruis en storingen minimaal zijn. Dit geeft uiteraard de beste muziek. Een geluidsinstallatie is hiermee voldoende, want deze bevat al een versterker. Een extra aanvulling is het echo effect en het effect send and return. Een echt goede geluidsinstallatie aanschaffen? Dan kan er gekozen worden voor de SkyTec ST065. Dit is een draagbaar maar ook een compleet systeem met een VHF microsysteem, audio-ingangen en een 7-bands equalizer.

Geluidsinstallatie kopen voor de startende dj

Ook de dj starter set bevat alles in een. Een geluidsinstallatie is niet nodig wanneer je kiest voor de complete dj starter set. Voor beginnersprijzen is er al een beginnende dj starter set is te koop. Hierbij zit een krachtige versterker, bijbehorende speakers, ingebouwde mp-3 speler en diverse ingangen en aansluitingen. Zo is een geluidsinstallatie kopen eenvoudig: alles zit in één pakket. De dj starter set is ideaal voor de beginnen dj. De meer gevorderde dj kiest voor de uitgebreidere dj sets.

Populaire licht en geluid producten