skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 Draadloze karaoke set 

Met een draadloze karaoke set kan een karaoke avond niet meer stuk. Karaoke is enorm geliefd bij zowel jong als oud. Iedereen zingt graag mee en karaoke is dan ook een populair vorm van vermaak. Zowel thuis, in een feesttent, bij familiefeesten of in de horeca. Overal zien we karaoke terugkomen. De complete set zonder bekabeling maakt het allemaal net wat eenvoudiger. Geen gedoe met bekabeling, niet hoeven kijken waar de bedrading neergelegd moet worden of aangesloten moet worden. Draadloos betekent: gemak en eenvoud. De karaoke set is daarom overal toepasbaar.

Draadloze karaoke set voor gezellige avonden

Trek meer publiek door middel van het organiseren van karaoke avonden. Te weinig wordt dit gedaan, terwijl het juist mensen samen brengt, voor plezier zorgt en een leuke vorm van vermaak is. De horeca ligt de laatste jaren onder vuur en steeds meer gelegenheden zien het aantal klanten afnemen. Niet wanneer er aantrekkelijke avonden verzorgd worden. Jong publiek houdt ook wel van de meezingers, maar het zijn met name de wat ouderen die dol zijn op karaoke. Vooral wanneer het de klassieke meezingers betreft. Dit is ook net de groep die het meeste uit te geven hebben. Verhoog de omzet met een karaoke set.

Draadloze karaoke set voor optimaal geluid

Zorg voor een goede audio versterker wanneer je muziek draait of zelfs een karaoke avond organiseert. Dit kan in combinatie met een karaoke set zonder bekabeling. Een versterker zorgt ervoor dat oneffenheden zoals ruis en storing naar de achtergrond verdwijnen. Hierdoor wordt audio optimaal weergegeven. Wel zo prettig voor iedereen. De SkyTec SKY-240B PA versterker is geschikt voor semi professioneel gebruik. Dit betekent dat de kleine tot middelgrote gebruiker hier goed mee weg komt. Het heeft een Signaal ruisverhouding van meer dan 95dB en een Vervorming van minder dan 0.5%

 

Populaire licht en geluid producten