skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 Dj starter set 

Als beginnende dj is er teveel keus aan audio apparatuur. Vaak is het nog moeilijk om te bepalen wat nodig is en hoe dit op elkaar aangesloten moet worden. De dj starter set is bij uitstek geschikt voorde beginnende dj. Op een zolderkamertje of in de garage, iedere grote dj is ooit zo begonnen. Dj Tiësto en Martin Garrix zijn ook klein begonnen. Een dj starter set helpt je hierbij. Er zijn al voordelig geprijsde starter setjes. DJ set “Basic 1 is prima om mee te beginnen, de DJ set “Basic 1 + Mixer is hier een goede uitbreiding op. Deze laatste heeft een 2 kanaals mengpaneel en een 2 keer 200 watt versterker. De dj set is makkelijk aan te sluiten en te gebruiken.

Dj starter set of zelf samenstellen

Wie geen starter set wil kopen maar liever een kleiner pakket koopt of zelf wil gaan samenstellen, kan kiezen uit verschillende mengpanelen. Het mengpaneel of de mixer zit in de uitgebreide dj starter set erbij, maar kan dus ook los aangeschaft worden. Hiermee kan audio en muziek naadloos in elkaar gemixt worden. Ook kan er gebruik worden gemaakt van verschillende geluidseffecten. Skytec is een belangrijk merk wanneer we naar mengpanelen kijken. Het brengt verschillende versies uit met allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. 

Maak de dj starter set compleet


De starter set kan helemaal compleet zijn, maar de draadloze microfoon is eigenlijk onmisbaar als dj. Niet alleen gaat het hier om plaatjes mixen en draaien, ook zal er wel eens gepraat moeten worden. Sommige dj's gebruiken hun stem veelvuldig terwijl anderen hier weinig mee doen. Toch blijft de draadloze microfoon een handige aanvulling op de dj starter set. Daarnaast kan de draadloze microfoon ook in andere situaties gebruikt worden, zoals bij een toespraak.

Populaire licht en geluid producten