skytec  Officieel Skytec & Skytronic dealer             sky audio  Laagste Prijs Garantie NL

        skytronic   Vanaf € 50 Gratis Verzending! Snelle levering uit voorraad!    


   


 
  
     

 


 

 Dj boxen kopen

Met dj boxen investeer je in goede apparatuur. Wanneer je gebruik maakt van een dj set zal je altijd dj boxen moeten kopen. Het geluid moet immers ergens door naar buiten komen. Een complete dj set bezit deze boxen al, maar wanneer de apparatuur los worden aangeschaft dan is dj boxen kopen noodzakelijk. De Skytec SPJ-1500ABT MP3 is hier een goed voorbeeld van. Deze beschikt over blue tooth technologie en heeft een uitstekende geluidsweergave. Deze is ideaal voor gebruik in bars, restaurants en zalen. Dj boxen kopen kan al tegen zeer voordelige prijzen. De kwaliteit doet hier nooit aan onder.

Dj boxen of een complete set

Een complete dj set te koop. Dat is een mooi begin voor de startende dj. Om te oefenen of om plaatjes te draaien op kleinere feesten, is de dj starterset uitermate geschikt. Dj boxen zijn niet nodig met de complete en uitgebreide dj set. Een dj set voor de semi-professional of de professional kan ook. Hierin zitten uitgebreidere opties, meer mogelijkheden en ook de sound is beter. 

Mengpaneel en dj boxen kopen

Met dj boxen alleen ben je er nog lang niet. Wie kiest voor een complete en uitgebreide dj set heeft alles in huis, maar het mengpaneel wordt vaak ook los gekocht. Het mengpaneel of de mixer is een belangrijk onderdeel voor de dj. Juist hiermee wordt audio met elkaar gemixt. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse geluidseffecten. Met het mengpaneel en de dj boxen kopen kom je al een heel eind op weg. Een versterker maakt het geel compleet. Kan je niet kiezen? Overweeg dan een complete set aan te schaffen. Wel zo handig en voor zowel de beginner als de gevorderde. Iedere grote dj is ooit klein begonnen. 

Populaire licht en geluid producten